Fresh Water – met kop en schil (HOSO)

Fisherman’s Choice Fresh Water Head On Shell On

Hele Fresh water garnalen rauw, met kop en schil

Semi I.Q.F.

Verpakking: 10x 900g (netto gewicht)

Formaten: 1/2

Merk: Fisherman’s Choice

Ontdooien: 1 tot 2 uur bij kamertemperatuur of de Fisherman’s Choice Fresh Water garnaal 5 minuten in koud stromend water leggen. Grillen: de Fisherman’s Choice Fresh Water garnaal regelmatig met olie bestrijken of in aluminiumfolie op de barbecue (iedere kant 1-2 minuten). Bakken: in een pan met hete olie en gesnipperde knoflook (iedere kant 1-2 minuten). Koken: in kokend water met wat zout, prei en peperkorrels ca. 2 minuten.

Categorieën: ,
Back

Beschrijving

Ontdek de Fresh Water Garnalen: Kwaliteit en Smaak in Elke Hap

Inleiding: Wat Zijn Fresh Water Garnalen?

Onze Fresh Water Garnalen (Macrobrachium rosenbergii), ook bekend als reuzeriviergarnalen, zijn een uitstekende keuze voor een veelzijdig assortiment gerechten. Deze garnalen worden gekweekt in zoetwateromgevingen en bieden een unieke smaakervaring die zowel thuiskoks als professionele chefs zal aanspreken.

Textuur en Smaak: Een Culinaire Beleving

Fresh Water Garnalen hebben een delicate en lichtzoete smaak met een sappige textuur. Hun grotere formaat en het unieke kweekmilieu dragen bij aan hun bijzondere smaakprofiel, waardoor ze een verfijnde toevoeging zijn aan elke maaltijd.

Kenmerken: Wat Maakt Black Tiger Garnalen Uniek?

Gekenmerkt door hun grootte en de specifieke kweekomstandigheden in zoetwater, zijn deze garnalen bijzonder smaakvol. Ze worden gekweekt in gecontroleerde omgevingen die optimale omstandigheden bieden voor hun groei en ontwikkeling. Dit zorgt voor sappig en smaakvol vlees dat een uitstekende keuze is voor zowel eenvoudige als luxe gerechten.

Oogsttijd: Versheid Gehele Jaar Door

Onze Fresh Water Garnalen zijn op hun best van september tot en met maart. Tijdens deze piekseizoenen zorgen we voor de meest verse en smaakvolle garnalen, die met zorg worden gekweekt om aan hoge kwaliteitsnormen te voldoen.

Waarom Kiezen voor Onze Fresh Water Garnalen?
  •  Premium Kwaliteit: Elke garnaal is zorgvuldig gekweekt om te voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.
  •  Gezonde Keuze: Rijk aan eiwitten en voedingsstoffen, ideaal voor een gezonde levensstijl.
Culinaire Inspiratie: Heerlijke Recepten met Fresh Water Garnalen

Probeer onze eenvoudig te volgen recepten en laat je inspireren door de veelzijdigheid van Black Tiger Garnalen. Van een klassieke garnalencocktail tot pittige gegrilde garnalen, de mogelijkheden zijn eindeloos.

FISHERMAN’S CHOICE

Fisherman’s Choice is ons premium merk met een breed scala aan garnalen, zeevruchten en krabproducten. Het is onze top selectie. Fisherman’s Choice is een luxueus merk met een stijlvol design. Met deze producten kunt u een gerecht van hoge kwaliteit serveren