Onze merken

Image
Fisherman's choice

Fisherman's Choice is ons premium merk met een breed scala aan garnalen, zeevruchten en krabproducten, het is onze top selectie. Fisherman's Choice is een luxueus merk met een stijlvol design. Met deze producten kunt u een gerecht van hoge kwaliteit serveren!

Image
Asian choice
Asian Choice is het merk van ons zusterbedrijf Asia Express Food, een merk met de beste diepvriesproducten. U vindt dit brede assortiment vis-, garnaal- en inktvisproducten voornamelijk in Aziatische supermarkten over de hele wereld.
Image
Super choice
Super Choice is ons eigen retailmerk voor voorgebakken snacks en garnalen. Een breed scala aan verschillende voorgebakken producten met zo min mogelijk kunstmatige toevoegingen. Deze ASC-gecertificeerde producten zijn van hoge kwaliteit. We hebben voor een kleinere verpakking dan voor onze andere merken gekozen om het product geschikt te maken voor de retail. Verschillende snacks kunnen onder andere in de airfryer worden bereid. Kortom, een snack voor elke gelegenheid!
Private Label
Naast onze eigen merken, werken we met verschillende partners waaraan wij onze topselectie leveren. Onze producten in het jasje van de klant! Uiteraard is hierin alles mogelijk. De klant vraagt en wij leveren. Wilt u meer informatie? Dan kunt u contact opnemen met onze verkopers.