Onze merken

Fisherman's choice

Fisherman’s Choice is ons premium merk met een breed aanbod in shrimp en seafood.
Een topselectie met een breed assortiment van zeevruchten, garnalen en krab producten. Fishermans Choice een merk van pure klasse en luxe met daarbij een stijlvol design. Met de producten van Fisherman’s Choice serveert u een gerecht op niveau!

Asian choice
Asian Choice is het eigen merk van ons zusterbedrijf Asia Express Food; het merk met de allerbeste diepvriesproducten. Met een breed scala aan vis-, garnaal- en inktvisproducten vindt u de producten voornamelijk terug bij de meeste toko’s in Nederland. Het straalt ‘Value for Money’ uit en zorgt altijd voor een Aziatisch feestje op je bord.
Super choice
Super Choice is ons eigen merk voor de retailmarkt. Een breed pakket van diverse pre-fried producten met zo min mogelijk kunstmatige toevoegingen. De ASC-gecertificeerde producten zijn van hoogstaande kwaliteit, waarbij er gekozen is voor een kleinere verpakking dan onze andere merken. Meerdere producten zijn daarnaast ook geschikt voor de Airfryer. Een snack voor elke gelegenheid!
Private Label
Naast onze eigen merken, werken we met verschillende partners waaraan wij onze topselectie leveren. Onze producten in het jasje van de klant! Uiteraard is hierin alles mogelijk. De klant vraagt en wij leveren. Wilt u meer informatie? Dan kunt u contact opnemen met onze verkopers.