Online apotheek Drogisterij Unique van Nederland.
 

Over ons

 
 
TRANSPARANTIE, KWALITEIT EN EXPERTISE

Waarom Fisherman’s Choice?


Vanaf haar oprichting was de filosofie van Fisherman's Choice om meer dan alleen kwaliteit te bieden.

Bij Fisherman's Choice vinden we het belangrijk dat onze producten op een duurzame manier worden gekweekt. Onze producten worden geproduceerd onder strikte hygiënische omstandigheden en met optimale werkomstandigheden voor werknemers. Voedselveiligheid en voedselkwaliteit zijn erg belangrijk voor ons. Fisherman's Choice is IFS Broker, ASC en MSC gecertificeerd. Ook kunnen we product leveren dat BAP, Global G.A.P. of NFI gecertificeerd is.

 

Van visie naar missie


Fisherman’s Choice staat al jarenlang bekend als een betrouwbaar en transparant bedrijf. Wij werken samen met betrouwbare partners om kwalitatief goede en eerlijke producten in de markt te brengen. Daarnaast hechten wij veel waarde aan een goede samenwerking met onze klanten. Wij respecteren onze klanten, luisteren goed naar ze op alle fronten en proberen te allen tijde een win-win situatie te creëren. Wij streven ernaar om continu een brede kwalitatieve selectie van producten aan te bieden, waarbij we altijd voorraadhoudend zijn. Fisherman’s Choice is voornemens om steeds meer duurzame, eerlijke en natuurlijke producten aan te bieden. Daarnaast willen wij onze klanten volledig ontzorgen met betrekking tot hun inkoopproces.

Fisherman’s Choice houdt de trends in de markt nauwlettend in de gaten en speelt hier uiteraard op in. Wij streven ernaar om het assortiment up to date te houden en innovatieve producten aan ons assortiment toe te voegen. Momenteel stijgt de vraag naar duurzame producten. Daar speelt Fisherman’s Choice op in door ervoor te zorgen dat we aan alle certificeringen voldoen die staan voor een duurzaam proces van het kweken van vis en garnaal producten. Verder willen wij de kwalitatief hoogstaande producten uit ons assortiment altijd leveren tegen marktprijzen.  Wij doen wat we zeggen, en zeggen wat we doen!

Image

 

Brouwer Groothandelsgroep


Fisherman's Choice maakt deel uit van de Brouwer Food Group. De vierde generatie ‘Brouwers’ staat momenteel aan het roer van de groep, bestaande uit vijf bedrijven: Asia Express Food, Visscher Seafood, Fisherman's Choice, Schiava en Brouwer horecagroothandel. De Brouwer Food Group is wereldwijd actief en de vijf bedrijven werken samen waardoor u ons brede assortiment kunt combineren.

 
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Ons team


Image
Rogier Speelman

Managing Director

Image
Sjana Sewtahal

Finance Manager & Human Resource & MT

Image
Michel Sebök

Sales Manager & MT

Image
Mireille van Kerschaver

Retail Account Manager

Image
Niels van Duijvenbode

Account Manager

Image
Marco van der plas

Account Manager

Image
Marc Telliez

Export Manager (FR)

Image
Boy Veraar

Purchase Manager

Image
Jimei Tai

Purchaser

Image
myrthe booij

Quality Assurance

Image
Jop Albronda

Import Logistics Coordinator

Image
Phil Sadijo

Marketing & Project Manager

Image
Dominique Broekhuizen

Account Manager

Image
Suraj Nandpersad

Logistic Export